Personlig träning

Personlig träning


Jag hjälper dig med allt från program för att starta upp din träning till dig som ska tävla och vill förbättra dig på speciella moment. Du berättar vad din målsättning är så kommer vi tillsammans lägga upp ett program som passar dig och dina möjligheter.

 

Vill du tävla så hjälper jag även till med förberedelser inför tävling samt den mentala delen. Beroende på vad du ska tävla i så lägger vi upp ett program för att toppa din form till rätt tillfälle.  Vill du förbättra dig och optimera din teknik i chins, dips eller kanske i de olika styrkelyftsmomenten har du kommit rätt.


Tränar du Crossfit och vill förbättra din teknik i olika moment, optimera din träningsresultat eller förbereda dig på att tävla så hjälper jag dig. 

Upplägget skall passa dig och dina förutsättningar. Och viktigast är att det skall vara roligt att träna.


Jag erbjuder denna tjänst som personlig tränare på gym och online. Detta kan även kombineras genom att vi träffas en eller flera gånger för att gå igenom tekniker, sedan följer jag upp och ger dig nya program online.  Vid personlig träning online kommer du få ett träningsprogram för 4 veckor i taget och obegränsat med mailsupport under perioden.