Kostrådgivning

Kostrådgivning


För att kunna hjälpa andra med kost anser jag att det inte bara krävs kunskap genom utbildning utan även en hel del erfarenhet. Jag har genomgått utbildning och är licenserad kostrådgivare. Men jag skulle vilja säga att det är mina egna erfarenheter och erfaranheter av att ha hjälpt många andra som gör mig till en bra kostcoach.


Ett kostschema ska man se som en mall för att lära sig äta rätt och få en uppfattning om hur mycket mat, vad för mat och vilken näringssammansättningen man bör få i dig för att på bästa sätt nå sina mål.


Att gå runt och vara hungrig är rent ut sagt en plåga. Jag hjälper dig istället hitta hälsosam och nyttig mat så att du kan äta dig mätt och ändå nå dina mål. Kostprogramet ska inte vara en tillfällig diet utan en bra kostjhållning som fungerar på lång sikt och som passar dig och dina mål. Vill du gå ner i vikt eller kanske ha hjälp med att hitta den bästa maten för dig och din träning för att optimera dina träningsresultat. 


Jag erbjuder individuellt anpassat kostupplägg med utvärdering och uppföljning 1 gång/vecka . Se mer under priser.


Jag erbjuder även kostkonsultation.

Konsultationen syftar till att hjälpa dig att nå dina mål gällande kosten. Vi pratar igenom din nuvarande situation och mål. Därefter får du en individuell vägledning i hur dubör äta för att nå målet och optimera sina resultat. Förslag på förändringar, inspiration och en ökad förståelse för kostens betydelse.